Chastite.BG
0887 222 020 | 0889 255 251
Понеделник-петък 09:00-18:00
Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни

Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни съобразно РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни, а именно три имена, телефонен номер, адрес, имейл адрес, за клиенти юридическо лице – ЕИК, адрес на управление, имена на представляващия се обработват от ЧАСТИТЕ БГ ООД за създаване и поддържане на профил в уебсайт chastite.bg и последващото  изпълнение на преддоговорното или договорно отношение за закупуване на стока.

Инфомиран/информирана съм и разбирам, че данните ми ще бъдат предоставени на куриерска фирма в случай на потвърдена поръчка. Основанието за предоставяне на данните е изпълнение на договорното отношение между странните, а именно получаване на закупената стока.

Частите БГ ООД изпозлва услугите на следните куриерски дружества:

Спиди АД - с общи условия на следния адрес: - https://www.speedy.bg/bg/terms-and-conditions-postal

Еконт Експрес ООД - общи условия на следния адрес: -  https://www.econt.com/econt-express/common-terms

Съгласието си предоставям за периода, необходим за изпълнение на преддоговорното или договорно отношение между мен и Частите БГ ООД, а след това периода необходим за съхранение на договорни документи съгласно данъчното и счетоводното законодателство.

Информиран/информирана съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време като го заявя на адрес sales@chastite.bg, както и че искането ми може да не бъде удовлетворено, ако същото противоречи на изпълнението на законови задължения на администратора или на обществения интерес.

Допълнителна информация за Вашите права  и обработването може да намерите в Центъра за поверителност.