Chastite.BG
0887 222 020 | 0889 255 251
Понеделник-петък 09:00-18:00
Научи повече за DENSO от Chastite.bg авточасти онлайн

DENSO е японска компания, основана през 1949 година в град Кария (Аичи). Компанията е един от водещите доставчици на съвременни автомобилни технологии, системи и компоненти за големите автомобилни производители. Основните усилия, които DENSO полага, са в производството на части по електрическата система на автомобилите. Днес DENSO Corporation се състои от 184 дъщерни дружества (68 в Япония, 34 в Северна и Южна Америка, 34 в Европа и 48 в Азия/Океания) с над 130 000 служители. Най-мащабните от тях са позиционирани в Индия, Мексико и Индонезия. В момента това е и един от най-печелившите брандове в света по приходи.

Основните продукти, които се предлагат са:

Запалителни свещи

Запалителни кабели

Запалителни бобини

Алтернатори

Дистрибуторни капачки

Ще Ви представим един от специалните продукти на компанията – DENSO Iridium. Това е революционна серия ново поколение искрови срещи. Те имат централен електрод, направен от специална иридиева сплав, което е съвършено иновационен материал. Предназначени за съвременното поколоение бензинови двигатели, те имат работен живот от над 100 000 км. Иридиевата сплав има по-висока устойчивост от платиниевата, което дава възможност големината на централно разположения електрод да бъде намалена под 0.7 мм. DENSO Iridium е стандартно и задължително изпълнение за всички автомобили LEXUS, AVENSIS I Hiace.

 

Основните предимства на Iridium свещите са: работен живот над 100 000 км; изискват много ниско работно напрежение по време на целия си работен живот; имат възможност да възпламенят и по-бедни гориво-въздушни смеси; подобрен контрол над емисиите отделяни вредни газове.